• ZHENGXI HYDRAULIC ZHENGXI HYDRAULIC

    ZHENGXI HYDRAULIC

    Produk utama perusahaan, kayata tekanan hidrolik komposit, tekanan hidrolik tarik [...]Waca liyane
  • Zhengxi Robotics Zhengxi Robotics

    Robotika Zhengxi

    Fokus ing peralatan otomatis periferal peralatan hidrolik lan bengkel tanpa tenaga.Waca liyane
  • Zhengxi Smart Zhengxi Smart

    Zhengxi Smart

    Fokus ing layanan purna jual Dhukungan pasokan suku cadang. Kabeh karyawan perusahaan [...]Waca liyane

Hidrolik Chengdu Zhengxi

Wis tetep kerja sama erat karo akeh universitas domestik lan institusi riset sing wis suwe banget lan duwe komitmen dadi pelopor teknologi ing industri mesin hidrolik.

KAMU KANGGO Jagad Jagad

Produk utama perusahaan, kayata tekanan hidrolik komposit, tekanan hidrolik tarik, bubuk cetakan hidrolik, penekaman tekanan hidrolik, lan tekanan hidrolik sing lempeng, wis ditampa kanthi apik dening pelanggan domestik lan manca.
Asphalt_Plant_map_2
  • Plant Size Plant Size

    Ukuran Tanduran

    Tanduran 1: 9000SQM Tanduran 2: 48000SQM
  • Staff Staff

    Staff

    Udakara 150 wong
  • Precision Machineries Precision Machineries

    Mesin Precision

    Swara 60 set
  • 12000000USD 12000000USD

    12000000USD

    Nilai Mesin Output ing 2017

Opo We Apa

Proses mesin paling gedhe lan lengkap ing propinsi Sichuan

CARA KITA NGgarap

  • 01

    Desain

  • 02

    Nglereni

  • 03

    Pengelasan

PERUSAHAAN KAMI

Chengdu Zhengxi Hydraulic Equipment Manufacturing Co., Ltd. dununge ana ing Zona Perdagangan Gratis Qingbaijiang ing Chengdu. Perusahaan iki jembar 45.4608 meter persegi, kalebu area bengkel abot 30.400 meter persegi. Iki minangka produsen profesional mesin press hidrolik skala gedhe ing China. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 100 insinyur lan teknisi lan puluhan paten penemuan nasional. Wis tetep kerja sama erat karo akeh universitas domestik lan institusi riset sing wis suwe banget lan duwe komitmen dadi pelopor teknologi ing industri mesin hidrolik.

PRODUK

Produk utama perusahaan, kayata tekanan hidrolik komposit, tekanan hidrolik tarik, bubuk cetakan hidrolik, penekaman tekanan hidrolik, lan tekanan hidrolik sing lempeng, wis ditampa kanthi apik dening pelanggan domestik lan manca.

BRANCHES

Kanggo luwih ngawula pelanggan, Zhengxi Group uga wis nyipta loro cabang: Chengdu Zhengxi Robotics Co., Ltd. sing fokus karo peralatan hidrolik periferal otomatis peralatan hidrolik lan bengkel tanpa awak; Chengdu Zhengxi Smart Technology Co., Ltd.-fokus ing layanan purna jual Dhukungan pasokan suku cadang. Kabeh karyawan perusahaan nggawe upaya tanpa wates kanggo "Zhengxi" dadi merek terkenal internasional!

KUALITAS sing Dhuwur

Perusahaan kita maksimal nggunakake standar nasional lan industri, ngontrol saben proses kanthi ketat, njamin kualitas saben komponen. Sawise peralatan diluncurake kanggo pelanggan, kita bakal nindakake survey lengkap babagan kinerja peralatan, banjur ningkatake teknologi lan kualitas. Kita uga entuk sertifikat ISO9001: 2008 lan CE. Perusahaan iki minangka perusahaan mesin paling gedhe lan lengkap ing propinsi Sichuan.

KAWAL KUALITAS

Produsen pers hidrolik Chengdu Zhengxi ngetrapake sistem mutu ISO9001 lan ngetrapake telung inspeksi ing produksi, yaiku inspeksi bahan baku, inspeksi proses, lan inspeksi pabrik; langkah-langkah kayata pamriksa dhewe, pamriksa bebarengan, lan pamriksan khusus uga ditindakake ing proses sirkulasi produksi kanggo njamin kualitas produk. Priksa manawa produk sing ora cocog ora ninggalake pabrik. Ngatur produksi selaras karo persyaratan pangguna lan standar nasional sing relevan, nyedhiyakake produk, lan priksa manawa produk sing disedhiyakake minangka produk anyar lan sing ora digunakake, lan digawe nganggo bahan baku sing cocog lan teknologi canggih kanggo mesthekake kualitas produk, spesifikasi lan kinerja cocog karo syarat pangguna. Barang kasebut bakal diangkut kanthi cara sing cocog, lan bungkus lan tandha kudu tundhuk karo standar nasional lan syarat pangguna.

  • OUR COMPANY OUR COMPANY

    PERUSAHAAN KAMI

  • PRODUCT PRODUCT

    PRODUK

  • BRANCHES BRANCHES

    BRANCHES

  • HIGH QUALITY HIGH QUALITY

    KUALITAS sing Dhuwur

  • QUALITY CONTROL QUALITY CONTROL

    KAWAL KUALITAS