Bubuk sing nggawe penet hidrolik

  • Metal powder forming hydraulic press

    Bubuk logam mbentuk penet hidrolik

    Pencet hidrolik metalurgi bubuk uga diarani press bubuk hidrolik bubuk garing. Seri tekanan hidrolik iki utamane hidrolik, kanthi cepet, kurang konsumsi daya, struktur produk seragam lan kekuatan sing apik.
  • Automatic Ferrite Magnetic Hydraulic Press

    Pencet Hidrolik Magnetik Ferit Otomatis

    Komponen mesin: penet (kalebu paket kabel magnet), stasiun pompa hidrolik, kabinet kontrol listrik, sistem injeksi lan campuran, tank vakum; bingkai cetakan, mesin nyopot kosong kanthi otomatis.
  • Salt block hydraulic press

    Pencet hidrolik blok uyah

    ZHENGXI HYDRAULIC desain khusus press hidrolik Yz 79 kanggo BLOK SALT. Mesin kita ditondoi kanthi operasi sing stabil lan kacepetan cepet, sing bisa nggayuh siklus siji 15 detik, lan aksesoris sing digunakake dening mesin kasebut bisa luwih tahan karat. Cocog kanggo produksi blok uyah kanthi massal