Pencet hidrolik teken jero

  • 4 column deep drawing hydraulic press

    Pencet hidrolik gambar 4 kolom jero

    Mesin pencet teken jero 4 kolom utamane cocog kanggo proses part sheet metal kayata peregangan, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, lsp. Lan umume digunakake kanggo peregangan cepet lan pambentukan sheet metal.
  • H frame metal deep drawing hydraulic press

    Pencet hidrolik gambar pigura bingkai H

    Mesin pencet teken jero bingkai H utamane cocog kanggo proses part metal sheet kayata peregangan, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, lan liya-liyane, lan umume digunakake kanggo peregangan cepet lan pambentuk sheet metal.
    Mesin press dirancang minangka kerangka H sing dipasang kanthi kekakuan sistem paling apik, presisi tinggi, umur dawa lan reliabilitas sing dhuwur, lan digunakake kanggo meksa bagean logam lembaran lan bisa memenuhi permintaan produksi kanthi 3 shift / dina.