Pencet Hidrolik Panas

  • Hot Forging Hydraulic Press

    Pencet Hidrolik Panas

    Forging panas ditindakake ing ndhuwur suhu rekristalisasi logam. Tambah suhu bisa nambah plastisitas logam, sing kondusif kanggo nambah kualitas internal saka bahan kerja lan dadi angel retak. Suhu sing dhuwur uga bisa nyuda resistensi deformasi logam lan nyuda tonase mesin tempa sing dibutuhake.