Babagan ZHENGXI

Sugeng rawuh ing Zhengxi

Chengdu Zhengxi Hydraulik Equipment Manufacturing Co., Ltd. dununge ing Zona Perdagangan Bebas Qingbaijiang ing Chengdu. Perusahaan iki jembar 45.4608 meter persegi, kalebu area bengkel abot 30.400 meter persegi. Iki minangka produsen profesional mesin press hidrolik skala gedhe ing China. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 100 insinyur lan teknisi lan puluhan paten penemuan nasional. Wis tetep kerja sama erat karo akeh universitas domestik lan institusi riset sing wis suwe banget lan duwe komitmen dadi pelopor teknologi ing industri mesin hidrolik.

Produk utama perusahaan, kayata tekanan hidrolik komposit, tekanan hidrolik tarik, bubuk cetakan hidrolik, penekaman tekanan hidrolik, lan tekanan hidrolik sing lempeng, wis ditampa kanthi apik dening pelanggan domestik lan manca.

Kanggo luwih ngawula pelanggan, Zhengxi Group uga wis nyipta loro cabang: Chengdu Zhengxi Robotics Co., Ltd. sing fokus karo peralatan hidrolik periferal otomatis peralatan hidrolik lan bengkel tanpa awak; Chengdu Zhengxi Smart Technology Co., Ltd.-fokus ing layanan purna jual Dhukungan pasokan suku cadang. Kabeh karyawan perusahaan nggawe upaya tanpa wates kanggo "Zhengxi" dadi merek terkenal internasional!

Kualitas Tinggi

Perusahaan kita maksimal nggunakake standar nasional lan industri, ngontrol saben proses kanthi ketat, njamin kualitas saben komponen. Sawise peralatan diluncurake kanggo pelanggan, kita bakal nindakake survey lengkap babagan kinerja peralatan, banjur ningkatake teknologi lan kualitas. Kita uga entuk sertifikat ISO9001: 2008 lan CE. Perusahaan iki minangka perusahaan mesin paling gedhe lan lengkap ing propinsi Sichuan.

Efisiensi Tinggi

Perusahaan kita duwe luwih saka 60 set peralatan mesin sing tepat. Kaya bubut tugas abot Jepang, bubut vertikal, Mesin gabungan lan mesin panggilingan, penggiling lsp. Lan uga tim teknis sing unggul, luwih saka 100 staf teknis profesional. Dheweke bakal nyoba sing paling apik kanggo ngolah peralatan sing apik kanggo para pelanggan. Kita duwe departemen sawise-didol independen, layanan sawise-sales lengkap kanggo pelanggan. Sajrone 2 jam sawise nampa telpon perbaikan, masalah kasebut tekan 8 jam ing Provinsi Sichuan lan sajrone 48 jam ing saindenging negara. Lan insinyur kita uga bakal nyedhiyakake layanan jaban rangkah.

Klien ing sekitar Jagad

Dolan maring pabrik pelanggan jagad iki

image23
132

Perusahaan Budaya

Sesanti

Gawe merek utama ing industri kasebut.

Misi

Nyedhiyakake mesin sing paling aman, stabil lan paling efisien.

Nilai Inti

Mbayar padha karo bali, rega padha karo regane, lan nggawe karyawan, pelanggan, pemegang saham, lan panyedhiya kahanan win-win.