Warta

  • Talk on the corrosion resistance of SMC composite materials

    Dhiskusi babagan resistensi korosi bahan komposit SMC

    SMC minangka singkatan saka senyawa cetakan Sheet, bahan gabungan SMC, senyawa cetakan SMC utawa senyawa cetakan lembaran (umume diarani bahan FRP). Bahan baku utama yaiku benang khusus SMC, resin tak jenuh, aditif shrinkage rendah, pengisi lan macem-macem aditif. SMC duwe ...
    Waca liyane
  • SMC composite material pickup truck back bucket molding case

    Truk pickup truk bahan komposit SMC

    Pasar otomotif wis mbukak tahap nganyari kanthi cepet, lan umume perusahaan otomotif terus-terusan golek poin jual anyar. Antarane, mobil ringan dadi salah sawijining fokus ing kabeh perusahaan mobil. Umume perusahaan mobil fokus kanggo nyuda bobot balung dadi ...
    Waca liyane
  • How to adjust the balance of a four-column hydraulic press?

    Kepiye cara nyetel keseimbangan penet hidrolik papat kolom?

    Babagan penyesuaian paralelisme mesin hidrolik, paralelisme geser lan meja kerja kudu diatur luwih dhisik kanthi nyetel kacang ing balok ndhuwur, supaya penyesuaian presisi mesin bisa duwe landasan sing luwih apik. Banjur atur peralatan kasebut menyang ...
    Waca liyane
  • How to operate the four-column hydraulic press to reduce noise

    Cara mbukak press hidrolik papat kolom kanggo nyuda swara

    Elemen penting proses operasi hidrolik tekan balok telung balok lan papat kolom wis dingerteni suwene: 1. Temtokake mundhut listrik lan munggah suhu sistem hidrolik. Yen rugi gedhe lan suhune mundhak, bakal nyebabake operatio normal ...
    Waca liyane
  • Servo hydraulic machine precision control and advantages

    Kontrol presisi mesin hidrolik Servo lan kaluwihan

    Pencet hidrolik servo cocog kanggo regangan, bending, flanging, ekstrusi adhem, kothong lan proses bahan logam liyane, lan cocog kanggo mbenerake pas-press, pencet produk bubuk, produk abrasif, lan press-form produk plastik lan bahan isolasi . Endi ...
    Waca liyane
  • Powder metallurgy compression molding process

    Proses cetakan kompresi metalurgi bubuk

    Metalurgi bubuk (Powder metalurgi, diarani PM) minangka teknologi metalurgi ing endi bubuk logam (utawa campuran bubuk logam lan bubuk non-logam) digunakake minangka bahan baku kanggo mbentuk produk utawa bahan logam kanthi mbentuk, nggawe sinter utawa panas mbentuk. Produk bubuk metalurgi ...
    Waca liyane
  • Zhengxi International Powder Metallurgy Exhibition ended perfectly

    Pameran Metalurgi Bubuk Internasional Zhengxi rampung kanthi sampurna

    Pameran Carbide Semen Metalurgi Powder lan Pameran Keramik Lanjut Pameran iki narik luwih saka 600 perusahaan saka macem-macem wilayah kanggo melu pameran kasebut. Popularitas pemandangan kasebut dhuwur, lan pamirsa ora bisa mandheg. Para elit penjualan Zhengxi duwe ...
    Waca liyane
  • ZHENGXI ‖ 2021 China International Powder Metallurgy Cemented Carbide and Advanced Ceramics Exhibition

    ZHENGXI ‖ 2021 China Bubuk Internasional Metalurgi Cemented Carbide lan Pameran Keramik Lanjutan

    Ketemu 2021 China International Powder Metallurgy Cemented Carbide lan Advanced Keramik Tanggal Pameran: 23-25 ​​Mei 2021 Alamat: Shanghai World Expo Exhibition Hall No. 1099, Guozhan Road, Pudong New Area, Shanghai Booth No .: Hall 1, B176 ★ Powder metalurgi teknologi ...
    Waca liyane
  • BMC Hydraulic press forming process method

    Metode proses pambentuk press hidrolik BMC

    BMC minangka singkatan saka serat kaca sing nguatake plastik thermosetting poliester tak jenuh, lan saiki dadi jinis plastik thermosetting sing paling akeh digunakake. Fitur lan aplikasi BMC BMC nduweni sifat fisik, listrik lan mekanik sing apik, saengga duwe ...
    Waca liyane
  • Application status and development direction of FRP/composite materials in automobile industry

    Status aplikasi lan arah pangembangan FRP / bahan komposit ing industri mobil

    Minangka bahan ringan sing penting kanggo mobil kanggo ngganti baja nganggo plastik, bahan FRP / komposit gegandhengan banget karo hemat energi mobil, perlindungan lingkungan lan keamanan. Panganggone plastik / bahan komposit tulung serat kaca kanggo ngasilake cangkang awak mobil ...
    Waca liyane
  • Main considerations for SMC auto parts compression molding machine

    Pertimbangan utama kanggo mesin cetak kompresi bagean otomatis SMC

    1. Tonase peralatan Nalika milih proses cetakan produk gabungan SMC / GRP, ton tekan press hidraulik (cetakan cetakan) bisa dipilih miturut tekanan unit sing paling ora produk kasebut. Kanggo produk eksentrik utawa produk kanthi dimensi ambane gedhe ...
    Waca liyane
  • Problems and solutions that easily occur in the SMC molding process

    Masalah lan solusi sing gampang kedadeyan ing proses cithakan SMC

    Masalah sing bisa kedadeyan ing proses cithakan SMC yaiku: blister lan bulging internal ing permukaan produk; warpage lan deformasi produk; retak ing produk sawise sawetara wektu, lan sawetara serat cahya saka produk. Alasan kanggo fénom sing gegandhengan ...
    Waca liyane