Pencet hidrolik embossing lawang

  • door embossing machine

    mesin embossing lawang

    Mesin iki utamane cocog kanggo embossing lawang logam. Piranti kasebut nduweni kekakuan sistem sing apik lan presisi tinggi, urip dhuwur lan linuwih. Proses embossing kanggo bagean sheet metal ketemu 3 shift / produksi dina ..