Kontrol Kualitas

Kontrol Kualitas

Produsen pers hidrolik Chengdu Zhengxi ngetrapake sistem mutu ISO9001 lan ngetrapake telung inspeksi ing produksi, yaiku inspeksi bahan baku, inspeksi proses, lan inspeksi pabrik; langkah-langkah kayata pamriksa dhewe, pamriksa bebarengan, lan pamriksan khusus uga ditindakake ing proses sirkulasi produksi kanggo njamin kualitas produk. Priksa manawa produk sing ora cocog ora ninggalake pabrik. Ngatur produksi selaras karo persyaratan pangguna lan standar nasional sing relevan, nyedhiyakake produk, lan priksa manawa produk sing disedhiyakake minangka produk anyar lan sing ora digunakake, lan digawe nganggo bahan baku sing cocog lan teknologi canggih kanggo mesthekake kualitas produk, spesifikasi lan kinerja cocog karo syarat pangguna. Barang kasebut bakal diangkut kanthi cara sing cocog, lan bungkus lan tandha kudu tundhuk karo standar nasional lan syarat pangguna.

Kebijakan Mutu, Gol, Komitmen

Kebijakan Kualitas

Pelanggan luwih dhisik; kualitas dhisik; kontrol proses sing ketat; nggawe merek kelas siji.

Tujuan Kualitas

Tingkat kepuasan pelanggan tekan 100%; tarif pangiriman pas wektune tekan 100%; pendapat pelanggan diproses lan diwenehi umpan balik 100%.

Kualitas Kontrol

Lokakarya Produksi Siji

1. sistem kualitas: Kanggo ngontrol faktor-faktor sing mengaruhi teknologi produk, manajemen lan personel kanggo nyegah lan ngilangi produk sing ora kualifikasi, perusahaan wis nggawe dokumen sistem kualitas kanthi terencana lan sistematis, lan ngetrapake kanthi ketat kanggo njamin jaminan kualitas Sistem terus efektif .

2. Desain kontrol: kanggo mesthekake yen desain lan pangembangan produk direncanakake lan dileksanakake miturut prosedur kontrol desain kanggo mesthekake yen produk kasebut memenuhi standar nasional lan syarat pangguna sing relevan.

3. Kontrol dokumen lan bahan: Kanggo njaga kelengkapan, akurasi, keseragaman lan efektifitas kabeh dokumen lan bahan sing ana gandhengane karo kualitas perusahaan, lan kanggo nyegah panggunaan dokumen sing ora valid utawa ora valid, perusahaan kasebut kanthi ketat ngontrol dokumen lan bahan.

4. Tuku:Kanggo nyukupi persyaratan kualitas produk akhir perusahaan, perusahaan ketat ngontrol pengadaan bahan baku lan tambahan lan bagean eksternal. Kontrol ketat babagan verifikasi kualifikasi lan prosedur pengadaan kualifikasi.

5. Identifikasi produk:Kanggo nyegah bahan mentah lan tambahan, bagean outsourcing, produk setengah rampung lan produk jadi saka campuran ing produksi lan sirkulasi, perusahaan wis nemtokake cara menehi tandha produk. Yen syarat dilacak ditemtokake, saben produk utawa kumpulan produk bakal diidentifikasi kanthi unik.

6. Kontrol proses: Perusahaan kanthi efektif ngontrol saben proses sing mengaruhi kualitas produk ing proses produksi kanggo mesthekake yen produk pungkasan memenuhi persyaratan sing ditemtokake.

7. Pengawasan lan tes: Kanggo verifikasi manawa macem-macem barang ing proses produksi memenuhi persyaratan sing ditemtokake, persyaratan inspeksi lan tes diwenehake, lan cathetan kudu disimpen.

A. Tuku pengawasan lan tes

B. Pamriksaan lan tes proses

C. Pamriksa lan tes pungkasan

8. Kontrol inspeksi, pangukuran lan peralatan uji: Kanggo mesthekake akurasi pengawasan lan pangukuran lan keandalan regane, lan memenuhi persyaratan produksi, perusahaan nemtokake manawa alat inspeksi, pangukuran lan uji coba dikendhaleni, dipriksa lan didandani miturut peraturan.

Lokakarya Produksi 2 (Lathe Gedhe)

1. Kontrol produk sing ora nduweni kualifikasi: Kanggo nyegah rilis, panggunaan lan pangiriman produk sing ora kualifikasi, perusahaan duwe peraturan ketat babagan manajemen, isolasi lan penanganan produk sing ora kualifikasi.

2. Langkah korektif lan pencegahan: Kanggo ngilangi faktor sing ora kualifikasi nyata utawa potensial, perusahaan wis ngatur langkah korektif lan pencegahan kanthi ketat.

3. Transportasi, panyimpenan, pengemasan, perlindungan lan pangiriman: Kanggo njamin kualitas tuku manca lan produk jadi, perusahaan wis nyusun dokumen sing ketat lan sistematis kanggo nangani, nyimpen, mbungkus, nglindhungi lan ngirim, lan ngontrol kanthi ketat.