Sejarah Kita

1956

1956

Wis dibangun dadi perusahaan mesin bocah SCWG, duweke negara

2007 Feb.

2007 Februari

Gawe Departemen Reseach Hidrolik Haonan

2008 Dec.

2008 Desember

Set pertama tekan hidrolik wis dibangun.

2009 Jan.

2009 Jan.

Ganti jeneng dadi Chengdu Zhengxi manufaktur peralatan hidrolik Co, Ltd lan dadi perusahaan pribadi.

2009 July

2009 Juli

ISO9001: 2008 Sistem sertifikasi kualitas internasional

2011

2011

Entuk 10+ paten ing penet hidrolik

2012 July

2012 Juli

Pesenan Internasional Pertama saka luar negeri

2014 Oct.

2014 Okt.

Nambah area tanduran dadi 9000SQM, mesin presisi mundhak dadi 60 set

2015 Dec.

2015 Desember

3500Ton panelitian hidrolik sing diteliti kanthi otomatis digunakake, perusahaan pertama lan mung ing Provinsi Sichuan sing bisa nggawe mesin kasebut.

2016

2016

Gawe ZHENGXI ROBOT CO., LTD kanggo menehi solusi lengkap kanthi otomatis.

2017 Aug.

2017 Agustus

Sistem servo kanggo tekan hidrolik tekan level paling dhuwur ing China, akurasi stroke tekan + -0.01mm, akurasi tekanan 0,05Mpa.

2020

2020

Tanduran anyar 48000SQM.