Pencet hidrolik gambar 4 kolom jero

Mesin pencet teken jero 4 kolom utamane cocog kanggo proses part sheet metal kayata peregangan, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, lsp. Lan umume digunakake kanggo peregangan cepet lan pambentukan sheet metal.


Detail Produk

Video

Merek Komponen

Tag Produk

Mesin pencet teken jero 4 kolom utamane cocog kanggo proses part sheet metal kayata peregangan, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, lsp. Lan umume digunakake kanggo peregangan cepet lan pambentukan sheet metal.

Mesin press dirancang minangka kerangka H sing dipasang kanthi kekakuan sistem paling apik, presisi tinggi, umur dawa lan reliabilitas sing dhuwur, lan digunakake kanggo meksa bagean logam lembaran lan bisa memenuhi permintaan produksi kanthi 3 shift / dina.

Gambar 3D

image1

Parameter Mesin

 Jeneng

Unit

Nilai

Nilai

Nilai

Nilai

Model

Yz27-1250T

Yz27-1000T

Yz27-800T

Yz27-200T

Tekanan silinder utama

KN

12500

1000

8000

2000

Pasukan Bantal mati

KN

4000

3000

2500

500

Maks. tekanan cair

MPa

25

25

25

25

Awan awan

mm

2200

2100

2100

1250

Stroke silinder utama

mm

1200

1200

1200

800

Stroke Bantal Mati

mm

350

350

350

250

Ukuran meja kerja

LR

mm

3500

3500

3500

2300

FB

mm

2250

2250

2250

1300

Ukuran bantal mati

LR

mm

2620

2620

2620

1720

FB

mm

1720

1720

1720

1070

Kacepetan geser

Mudhun

mm / s

500

500

500

200

Kondur

mm / s

300

300

300

150

Makarya

mm / s

10-35

10-35

10-35

10-20

Kacepetan ejeksi

Ejeksi

mm / s

55

55

55

50

Kondur

mm / s

80

80

80

60

Jarak obah meja kerja

mm

2250

2250

2250

1300

Beban workbench

T

40

40

40

20

Motor servo

Kw

140

110

80 + 18

22

Bobot mesin

T

130

110

90

20

Proyek sing padha

image2
image3
image4
image5

Lamaran

image35

Awak utama

Desain kabeh mesin nggunakake desain optimalisasi komputer lan analisis kanthi unsur winates. Kekuwatan lan kenceng peralatan kasebut apik, lan penampilane apik.

image36

Silinder

Bagean

Feature

Barel Silinder

Digawe dening 45 # baja palsu, quenching lan tempering

 

Mecah kanthi apik sawise muter

Rod Piston

Digawe dening 45 # baja palsu, quenching lan tempering

Lumahing digulung banjur dilapisi krom kanggo njamin atose lumahing ndhuwur HRC48 ~ 55

Kekasaran≤ 0.8

Segel

Nganggo cincin segel kualitas merek NOK Jepang

Piston

Dituntun nganggo plating tembaga, tahan nyandhang sing apik, njamin silinder jangka panjang

 

Sistem Servo

1. Komposisi Sistem Servo

image37

2. Komposisi Sistem Servo

Jeneng

Mambu ora enak

Picture

Akauntungan

HMI

Siemens

 

 frame (52)

 

Urip tombol dites kanthi ketat, lan ora rusak kanthi pencet kaping 1 yuta. 

Bantuan kesalahan layar lan mesin, nggambarake fungsi layar, nerangake weker mesin, lan mbantu pangguna kanthi cepet nggunakake panggunaan mesin

 

Jeneng

Mambu ora enak

Picture

Akauntungan

PLC

Siemens

frame (52)

 

Garis akuisisi penguasa elektronik diproses kanthi mandiri, kanthi kemampuan anti-gangguan sing kuat 

Kontrol digital drive servo lan integrasi karo drive

 

Driver Servo

 

 

YASKAWA

 

 

frame (52)

 

Kapasitor busbar sakabèhé wis diupgrade kanthi lengkap, lan kapasitor kanthi adaptasi suhu sing luwih jembar lan umur layanan luwih dawa digunakake, lan umur teoretis ditambah 4 kali; 

 

Tanggepan ing 50Mpa yaiku 50ms, overhoot tekanan yaiku 1.5kgf, wektu lega tekanan 60ms, lan fluktuasi tekanan yaiku 0,5kgf.

 

Motor Servo

 

Seri PHASE

 

frame (52)

 

Desain simulasi ditindakake dening piranti lunak Ansoft, lan kinerja elektromagnetik luwih unggul; Nggunakake eksitasi NdFeB kinerja dhuwur, rugi wesi sithik, efisiensi luwih dhuwur, lan panase luwih cilik;

 

3.Keuntungan Sistem Servo

Ngirit energi

image42
image43

Dibandhingake karo sistem pompa variabel tradisional, sistem pompa minyak servo nggabungake karakteristik regulasi kacepetan stepless cepet kanggo motor servo lan karakteristik tekanan minyak reguler pompa minyak hidrolik, sing ngasilake potensial ngirit energi gedhe, lan energi tingkat hemat bisa nganti 30% -80%.

Efisien

image44
image45

Kacepetan nanggepi cepet lan wektu respons cekak 20ms, sing nambah kacepetan respons sistem hidrolik.

Precision

Kacepetan nanggepi cepet njamin akurasi bukaan lan nutup, akurasi posisi bisa nggayuh 0.1mm, lan akurasi posisi posisi fungsi khusus bisa tekan ± 0,01mm.

Modul algoritma PID presisi presisi tinggi, nanggepi tekanan sistem lan fluktuasi tekanan stabil kurang saka ± 0,5 bar, ningkatake kualitas produk.

Perlindhungan lingkungan

Swara: Swara rata-rata sistem servo hidraulik 15-20 dB luwih murah tinimbang pompa variabel asli.

Suhu: Sawise sistem servo digunakake, suhu minyak hidrolik dikurangi kanthi sakabehe, sing nambah umur segel hidrolik utawa nyuda kekuwatan sing adhem.

Piranti Keamanan

frame-1

Ngarep & Mburi Pengaman Keselamatan-Listrik

frame-2

Geser Ngunci ing TDC

frame-3

Stand Operasi Tangan Loro

frame-4

Sirkuit Asuransi Dhukungan Hidrolik

frame-5

Perlindhungan kakehan: Katup Keselamatan

frame-6

Alarm Tingkat Cair: Tingkat minyak

frame-7

Peringatan suhu minyak

frame-8

Saben bagean listrik duwe proteksi kakehan

frame-9

Pamblokiran safety

frame-10

Kacang kunci kasedhiya kanggo bagean sing bisa dipindhah

Kabeh tumindak penet duwe fungsi interlock sing aman, kayata meja kerja sing bisa dipindhah ora bakal bisa digunakake kajaba bantal bali menyang posisi dhisikan. Geser ora bisa dipencet nalika meja kerja sing bisa dipindhah lagi pencet. Nalika operasi konflik kedadeyan, weker ditampilake ing layar tutul lan nuduhake apa konflik kasebut.

Sistem Hidrolik

image56

Fitur

1. Tangki minyak wis disetel sistem penyaring pendinginan (piranti pendingin banyu tipe piring industri, adhem kanthi banyu sirkulasi, suhu minyak≤55 ℃, priksa manawa mesin bisa terus meksa 24 jam.)

2. Sistem hidrolik nggunakake sistem kontrol katup kartrid terintegrasi kanthi kecepatan respons cepet lan efisiensi transmisi sing dhuwur.

3. Tangki minyak dilengkapi saringan udara kanggo komunikasi karo njaba supaya minyak hidrolik ora reget.

4. Hubungan antara katup pengisi lan tangki bahan bakar nggunakake sendi fleksibel kanggo nyegah getaran ditularake menyang tangki bahan bakar lan ngatasi masalah kebocoran minyak kanthi lengkap.

image57

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sistem kontrol hidrolik

    Motor Servo

     frame (23)

    Italia FASA

     frame (23)

    Sensor Tekanan

     frame (23)

    Swiss TRAFAG

     frame (23)

    Pompa minyak

     frame (23)

    USA PARKER

     frame (23)

    Katup

     frame (23)

    Rexroth

     frame (23)

    Segel

     frame (23)

    Jepang NOK

     frame (23)

    Saring

     frame (23)

    Italia UFI

     frame (23)

    Adhem

    Cooler banyu

    RUIJIA

    Pilihan

    Sistem kontrol listrik

    Driver Servo

     frame (23)frame (23)

    YASKAWA

     frame (23)

    PLC

     frame (23)

    Siemens

     frame (23)

    HMI

     frame (23)

    Siemens

      frame (23)

    Ngalih pasokan listrik

     frame (23)

    KANGGO MASA

     frame (23)

    Perkakas listrik voltase sithik

     frame (23)

    Schneider

     frame (23)

    Sensor pamindahan (opsional)

     frame (23)

    NOVO / MIRAN

     frame (23)frame (23)frame (23)
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita