Senyawa cetakan sheet SMC Production Line SMC otomatis

1. Sistem kontrol dikendhaleni dening program PLC, sing bisa mujudake pemuatan otomatis.
2. Resin pisanan dilebokake miturut jumlah formula sing wis ditemtokake dening program, lan kanthi otomatis mandheg nalika jumlah formula wis tekan, lan banjur otomatis mandheg nalika agen penyusutan sing kurang dilebokake ing jumlah formula.


Detail Produk

Video

Merek Aksesoris

Tag Produk

Fitur Nyampur Resin kanthi Otomatis

1. Sistem kontrol dikontrol dening program PLC, sing bisa mujudake pemuatan otomatis.

2. Resin sepisanan dilebokake miturut jumlah formula sing wis ditemtokake dening program, lan kanthi otomatis dihentikan nalika jumlah formula wis dicapai, lan banjur otomatis mandheg nalika agen penyusutan sing kurang dilebokake ing jumlah formula.

3. Pelabuhan pakan resin, port feed agen penyusutan sing kurang lan port feed styrene, port feed pangisi dilindhungi undhang-undhang ing Stirring Kettle

4. PLC bisa nyimpen macem-macem resep SMC, sing bisa digunakake kanthi nomer.

5. Ketel aduk digawe saka stainless steel 201 kanggo tahan lama.

6. Resin diangkut nggunakake pompa gir impor utawa pompa sekrup kanthi laju aliran 4-6 meter kubik per jam.

7. Kalor Stirring Ketel uga tangki panyimpenan resin duwe sensor suhu kanggo ngawasi suhu tempel resin.

8. Panganan kalsium karbonat minangka metode penyedhot vakum, lan wektu pengisian saben kalsium karbonat udakara 10 menit.

Fitur Sistem Campuran Line Produksi Otomatis

1. Dumadi saka telung set pompa gir viskositas, mixer lan sistem kontrol elektronik sing dhuwur

2. Pompa A, B, lan C didhukung karo motor servo. Ing negara produksi, pompa B lan C nglacak pompa A kanggo nggawe kontrol loop tertutup, lan dilengkapi meteran aliran massa kanthi presisi telung ewu.

3. B, pompa C dilengkapi barel debit, kapasitase 100 liter lan 50 liter

4. Pompa B lan C kabeh diangkut nganggo pompa metering peralatan Weiken AS. Pompa A nggunakake pompa gir Wicken utawa pompa sekrup impor. Pompa A, B, lan C dilengkapi flowmeter kanggo ngawasi tingkat aliran tempel magnesia tempel resin lan tempel warna. Yen ana komponen A, B, lan C sing terganggu, sistem online kanthi otomatis bakal mandheg.

Parameter

Jeneng

Unit

Nilai

Pangandikan

Jeneng mesin

Lini Produksi SMC

Model

SMC-1200

Jembar film plastik

mm

1300

Film Max. diameteripun

mm

400

Jembar Lembar SMC

mm

Maks. 1200

Produktivitas

m / h

3-700

Luwes

Viskositas tempel resin

Mpas

10000-35000

Miturut rumus

Kandhutan serat 10% -40%

Miturut kabutuhan pangguna

Kesenjangan agul-agul

mm

0,03

Model fiberglass

tex

2400-4800

Cacah serat kaca

1 / set

32-42

2 set

Dawa Fiberglass

mm

12.5-25-37.5-50

Nyetel kanthi agul-agul

Alat pengiris

Setel

2

Piranti seragam dispersi serat

Setel

2

Piranti knalpot

Setel

5

Kacepetan zona nyelup

m / mnt

3-20

Luwes

Jembar sabuk bolong zona nyelup

mm

1250

Dawa zona nyelehake

mm

5140

Tenaga motor utama

KW

4.5

Motor servo

Motong motor

KW

2.2 * 2

Motor servo

Motor nduwurke tumpukan

KW

2.2

Motor servo

Ukuran

mm

13500 x2400 x2800

Cara Ngunggah Warna & MgO

Manual

Gambar Mesin

Mesin Lembar SMC-1200

 、
image1
image2 image3
image4 image5
image6 image7

Ketel aduk 2000L (2 set motor 22KW lan 2 set reduksi)

 image8

image9

22KW Kecepatan Disperser & Drum Campuran 150L (stainless steel)

 image8

image9

Aksesoris Otomatis

 image8

 

Ketel aduk

 image8

 

Ketel aduk

 image8

 

Disperser kacepetan dhuwur

 image8

 

Meter aliran presisi tinggi

 image8

 

Meter aliran presisi tinggi

 image8

 

Fkontrol kurang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Pompa pengukur gir

    image8image8

    USA VIKING / Prancis PCM

    image8image8

    Motor Servo

    image8

    Inovansi

    image8

    Sensor Tekanan

    image8

    Swiss TRAFAG

    image8

    Tekanan Gage

    image8

    SYCIF

    image8

    Driver Servo

    image8image8

    Inovansi

    image8

    PLC

    image8

    SIEMENS

    image8

    HMI

    image8

    SIEMENS

    image8

    Ngalih pasokan listrik

    image8

    KANGGO MASA

    image8

    Perkakas listrik voltase sithik

    image8

    Schneider / CHNT

    image8image8

    Meter aliran

    image8

    IKHLAS

    image8
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk