Pencet Hidrolik Magnetik Ferit Otomatis

Komponen mesin: penet (kalebu paket kabel magnet), stasiun pompa hidrolik, kabinet kontrol listrik, sistem injeksi lan campuran, tank vakum; bingkai cetakan, mesin nyopot kosong kanthi otomatis.


Detail Produk

Video

Merek Komponen

Tag Produk

Komponen mesin: penet (kalebu paket kabel magnet), stasiun pompa hidrolik, kabinet kontrol listrik, sistem injeksi lan campuran, tank vakum; bingkai cetakan, mesin nyopot kosong kanthi otomatis.

Spesifikasi Teknis Dhasar

1) Sistem hidrolik servo pump gear digunakake kanggo adhem minyak tekanan kanggo njamin tekanan, stabilitas lan reliabilitas nalika pers digunakake kanthi suwene;

2) Konsumsi energi sithik lan hemat daya. Konsumsi listrik kabeh mesin padha karo pers 150 ton, lan output shift 53% luwih akeh tinimbang pers 150 ton;

3) Basis cetakan standar dipasang ing host, lan cetakan cetakan bisa cepet dibongkar lan diganti nalika cetakan diganti, lan cetakan lan cetakan independen;

4) Awak utama yaiku baja (utawa besi cor) awak, lan worktable ndhuwur lan ngisor, basis cetakan, inti magnetik kawat sing dibungkus magnetik, lan liya-liyane kabeh bagean baja cor. Kekuwatan mekanik sing dhuwur, struktur kompak, area instalasi cilik, trep kanggo njupuk kosong manual utawa otomatis;

5) Unit utama yaiku struktur papat kolom, sing nganggo paket kawat sing digawe adhem kanthi udara sing dipasang ing ndhuwur.

6) Ngadopsi layar tutul lan sensor kanggo nyadari antarmuka mesin, debugging gampang lan cepet;

7) Komponen hidrolik stasiun pompa tekanan tinggi nggunakake katup teknis Italia,

8) Puisi bubur isi banyu sithik (34% isi banyu) injeksi otomatis, nyedhot stabil lan andal

Kasus Perusahaan

image1
image2
image3

Parameter Mesin

Jeneng

Unit

Nilai

Model

/

YF-230T

Pasukan silinder ndhuwur

KN

2300

Diameter silinder ndhuwur

mm

360

Stroke silinder ndhuwur

mm

495

Pasukan silinder ngisor

KN

1000

Dhiameter silinder ngisor

mm

250

Stroke silinder ngisor

mm

145

Kacepetan Ram

Panutup

mm / s

180

Pendekatan Alon

mm / s

2-10

Pencet Alon

mm / s

0.02-1.5 (bisa diatur)

Pencet Cepet

mm / s

0,1-2,5 (bisa diatur)

Kondur

mm / s

90

Kacepetan ejeksi

Ngeculake

mm / s

20

Kondur

mm / s

35

Maks. ruang bebas meja kerja ndhuwur lan ngisor

mm

1080

Ukuran meja kerja (dawane X)

mm

1460 × 860

Paket kabel sing digawe adhem kanthi ndhuwur

/

Koil magnetisasi kanthi adhem udara 100000ampere-turn

Maks. volume injeksi pompa injeksi

L

4.1

Maks. ngemot mixer

L

180

Daya total mesin kabeh

KW

65

Pangkalan cetakan

/

Kesenjangan 550mm ing antarane markas cetakan, dhuwure 300mm

Wektu siklus

S

< 60

Tihang

composite hydraulic press (46)

Kolom pandhuan (pilar) bakal digawe saka C45 baja tempa panas lan duwe ketebalan lapisan krom sing atos 0,08mm. Lan tindakake perawatan hardening lan tempering.

Awak utama

Desain kabeh mesin nggunakake desain optimalisasi komputer lan analisis kanthi unsur winates. Kekuwatan lan kenceng peralatan kasebut apik, lan penampilane apik. Kabeh bagean awak sing gandheng dilas karo lempengan baja Q345B pabrik baja berkualitas tinggi, sing dipasang karo karbon dioksida kanggo njamin kualitas las.

image36

Silinder

Bagean

Feature

Barel Silinder

  1. Digawe dening 45 # baja palsu, quenching lan tempering
  2. Mecah kanthi apik sawise muter

Rod Piston

  1. Digawe dening wesi cor Chilled, quenching lan tempering
  2. Lumahing digulung banjur dilapisi krom kanggo njamin atose lumahing ndhuwur HRC48 ~ 55
  3. Kasar 0.8

Segel

Nganggo cincin segel kualitas merek NOK Jepang

Piston

Dituntun nganggo plating tembaga, tahan nyandhang sing apik, njamin silinder jangka panjang

Sistem Servo

1. Komposisi Sistem Servo

image37

Prinsip Kontrol Servo

Ruang ndhuwur silinder utama dilengkapi sensor tekanan, slide sing dilengkapi kontroler sensor pamindahan. Miturut sinyal umpan balik tekanan, sinyal umpan balik posisi, sinyal tekanan, sinyal diwenehi posisi lan sinyal sing diwenehake kanggo ngitung kacepetan puteran motor servo, kanggo ngontrol output pam kanggo tekanan, kacepetan lan kontrol posisi.

Pencet nganggo PID kanggo nyetel tekanan lan posisi, liwat kacepetan motor servo kanggo ndhisiki kontrol loop tertutup. Kanthi nyetel kacepetan motor servo, bisa ngontrol tekanan, kacepetan, posisi lan paramèter penet hidrolik, kanthi ngilangi katup kontrol tekanan, katup kontrol aliran lan komponen liyane ing sirkuit kontrol hidrolik supaya luwih gampang.

3.Keuntungan Sistem Servo

Ngirit energi

image42
image43

Dibandhingake karo sistem pompa variabel tradisional, sistem pompa minyak servo nggabungake karakteristik regulasi kacepetan stepless cepet kanggo motor servo lan karakteristik tekanan minyak reguler pompa minyak hidrolik, sing ngasilake potensial ngirit energi gedhe, lan energi tingkat hemat bisa nganti 30% -80%.

Efisien

image44
image45

Kacepetan nanggepi cepet lan wektu respons cekak 20ms, sing nambah kacepetan respons sistem hidrolik.

Precision

Kacepetan nanggepi cepet njamin akurasi bukaan lan nutup, akurasi posisi bisa nggayuh 0.1mm, lan posisi posisi posisi fungsi khusus akurasi bisa mencapai ± 0,01mm.

Modul algoritma PID presisi presisi tinggi, nanggepi tekanan sistem lan fluktuasi tekanan stabil kurang saka ± 0,5 bar, ningkatake kualitas produk.

Perlindhungan lingkungan

Swara: Swara rata-rata sistem servo hidraulik 15-20 dB luwih murah tinimbang pompa variabel asli.

Suhu: Sawise sistem servo digunakake, suhu minyak hidrolik dikurangi kanthi sakabehe, sing nambah umur segel hidrolik utawa nyuda kekuwatan sing adhem.

Program

Komputer inang industri multi-layar nyadari paramèter proses utama lan pituduh panyalahgunaan, utamane kalebu informasi dhasar ing ngisor iki:

composite hydraulic press (48)

● KurvaMpa 、 ℃) ● Dilindhungi sandhi ● Tampilan digital ● Lacak data

composite hydraulic press (49)
Posisi platen, 0 ing posisi mbukak mbukak Timer otomatis

Knalpot udhara

Siklus tamba, panggung ing program. Tekanan clamp

Kacepetan

 

Piranti Keamanan

frame-1

Ngarep & Mburi Pengaman Keselamatan-Listrik

frame-2

Geser Ngunci ing TDC

frame-3

Stand Operasi Tangan Loro

frame-4

Sirkuit Asuransi Dhukungan Hidrolik

frame-5

Perlindhungan kakehan: Katup Keselamatan

frame-6

Alarm Tingkat Cair: Tingkat minyak

frame-7

Peringatan suhu minyak

frame-8

Saben bagean listrik duwe proteksi kakehan

frame-9

Pamblokiran safety

frame-10

Kacang kunci kasedhiya kanggo bagean sing bisa dipindhah

Kabeh tumindak penet duwe fungsi interlock sing aman, kayata meja kerja sing bisa dipindhah ora bakal bisa digunakake kajaba bantal bali menyang posisi dhisikan. Geser ora bisa dipencet nalika meja kerja sing bisa dipindhah lagi pencet. Nalika operasi konflik kedadeyan, weker ditampilake ing layar tutul lan nuduhake apa konflik kasebut.

Sistem Hidrolik

image57

Fitur

1. Tangki minyak disetel sistem penyaring pendinginan paksa (adhem kanthi chiller minyak, suhu minyak≤55 ℃ , priksa manawa mesin bisa terus meksa 24 jam.)

2. Sistem hidrolik nggunakake sistem kontrol katup kartrid terintegrasi kanthi kecepatan respons cepet lan efisiensi transmisi sing dhuwur.

3. Tangki minyak dilengkapi saringan udara kanggo komunikasi karo njaba supaya minyak hidrolik ora reget.

4. Hubungan antara katup pengisi lan tangki bahan bakar nggunakake sendi fleksibel kanggo nyegah getaran ditularake menyang tangki bahan bakar lan ngatasi masalah kebocoran minyak kanthi lengkap.

5. Pipa minyak hidrolik umume digawe saka pipa baja mulus, lan jalur minyak diameter gedhe diganti. Sambungan pipa disambungake karo flange SAE sabisa-bisa. Iki minangka jinis las bokong kanthi efek las sing apik lan kanthi efektif ngrampungake masalah kebocoran minyak sing disebabake amarga welding ora apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sistem kontrol hidrolik

    Pompa Minyak

     permanent (2)

    HYTEK

     permanent (2)

    Motor Servo

     permanent (2)

    Fase

     permanent (2)

    Sensor Tekanan

     permanent (2)

    IFM

     permanent (2)

    Tekanan Gage

     permanent (2)

    SYCIF

     permanent (2)

    Katup kartrid

     permanent (2)

    TAIFENG

     permanent (2)

    Segel

     permanent (2)

    Jepang NOK

     permanent (2)

    Saring

     permanent (2)

    LEEMIN

     permanent (2)

    Silinder

     permanent (2)

    ZHENGXI

     permanent (2)

    Katup elektromagnetik

     permanent (2)

    Rexroth

     permanent (2)
    Sistem kontrol listrik

    Driver Servo

     permanent (2)permanent (2)

    Inovansi

     permanent (2)

    PLC

     permanent (2)

    Siemens

     permanent (2)

    HMI

     permanent (2)

    Siemens

     permanent (2)

    Ngalih pasokan listrik

     permanent (2)

    KANGGO MASA

     permanent (2)

    Perkakas listrik voltase sithik

     permanent (2)

    Schneider / CHNT

     permanent (2)permanent (2)

    Transduser pamindahan

     permanent (30)

    NOVOTECHNIK

     permanent (31)
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita