Produk

  • CNC Bending Machine

    Mesin Bending CNC

    Fitur mesin: 1. Konsep desain Eropa anyar kanthi kecepatan dhuwur, presisi tinggi lan kaku kaku 2. Bingkai dilas nganggo baja kekuatan tinggi, kanthi stabilitas sing luwih dhuwur lan umur luwih dawa 3. Nggunakake teknologi pompa servo paling anyar, bisa digunakake, ngirit listrik lan bahan bakar 4. Nduwe lingkungan interaksi manungsa-komputer sing ramah, presisi kontrol sing dhuwur lan program sing cocog 5. Nggunakake workbench kompensasi presisi tinggi integral, produk kasebut luwih stabil parameter Mesin ...
  • Nonstick pan Frying pan Cold forging hydraulic press

    Wajan nonstick Wajan wajan penempaan hidrolik adhem

    Pencet hidrolik penempaan kadhemen 5000T, umume digunakake kanggo pot induksi, pot non-stick. Ing tekanan, pencet loro logam bebarengan. Panci kanthi dhasar kaping pindho ngubungi lapisan sumber panas lan mindhah panas kanthi cepet, sing bisa nggawe distribusi panas lan suhu dadi seragam. Lapisan ing njero pot iki alus, tahan rasukan, ora gampang karat, lan ora bakal ngasilake senyawa sing mbebayani tumrap kesehatan manungsa
  • Hot Forging Hydraulic Press

    Pencet Hidrolik Panas

    Forging panas ditindakake ing ndhuwur suhu rekristalisasi logam. Tambah suhu bisa nambah plastisitas logam, sing kondusif kanggo nambah kualitas internal saka bahan kerja lan dadi angel retak. Suhu sing dhuwur uga bisa nyuda resistensi deformasi logam lan nyuda tonase mesin tempa sing dibutuhake.
  • Composite SMC BMC hydraulic press

    Pencet hidrolik SMC BMC komposit

    Mesin press hidrolik kita cocog kanggo cetakan bahan komposit:
    Komponen SMC (Compound Moulding Moulding)
    Komponen BMC (Bulk Molding Compound)
    Komponen RTM (Resin Transfer Molding)
    Sistem sing beda-beda digunakake, gumantung karo syarat komponen lan proses produksi. Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimum - kanggo efisiensi ekonomi sing luwih gedhe lan produktivitas maksimum.
  • Metal powder forming hydraulic press

    Bubuk logam mbentuk penet hidrolik

    Pencet hidrolik metalurgi bubuk uga diarani press bubuk hidrolik bubuk garing. Seri tekanan hidrolik iki utamane hidrolik, kanthi cepet, kurang konsumsi daya, struktur produk seragam lan kekuatan sing apik.
  • Automatic Ferrite Magnetic Hydraulic Press

    Pencet Hidrolik Magnetik Ferit Otomatis

    Komponen mesin: penet (kalebu paket kabel magnet), stasiun pompa hidrolik, kabinet kontrol listrik, sistem injeksi lan campuran, tank vakum; bingkai cetakan, mesin nyopot kosong kanthi otomatis.
  • Salt block hydraulic press

    Pencet hidrolik blok uyah

    ZHENGXI HYDRAULIC desain khusus press hidrolik Yz 79 kanggo BLOK SALT. Mesin kita ditondoi kanthi operasi sing stabil lan kacepetan cepet, sing bisa nggayuh siklus siji 15 detik, lan aksesoris sing digunakake dening mesin kasebut bisa luwih tahan karat. Cocog kanggo produksi blok uyah kanthi massal
  • door embossing machine

    mesin embossing lawang

    Mesin iki utamane cocog kanggo embossing lawang logam. Piranti kasebut nduweni kekakuan sistem sing apik lan presisi tinggi, urip dhuwur lan linuwih. Proses embossing kanggo bagean sheet metal ketemu 3 shift / produksi dina ..
  • 4 column deep drawing hydraulic press

    Pencet hidrolik gambar 4 kolom jero

    Mesin pencet teken jero 4 kolom utamane cocog kanggo proses part sheet metal kayata peregangan, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, lsp. Lan umume digunakake kanggo peregangan cepet lan pambentukan sheet metal.
  • H frame metal deep drawing hydraulic press

    Pencet hidrolik gambar pigura bingkai H

    Mesin pencet teken jero bingkai H utamane cocog kanggo proses part metal sheet kayata peregangan, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, lan liya-liyane, lan umume digunakake kanggo peregangan cepet lan pambentuk sheet metal.
    Mesin press dirancang minangka kerangka H sing dipasang kanthi kekakuan sistem paling apik, presisi tinggi, umur dawa lan reliabilitas sing dhuwur, lan digunakake kanggo meksa bagean logam lembaran lan bisa memenuhi permintaan produksi kanthi 3 shift / dina.
  • Automatic SMC Production Line SMC machine sheet molding compound

    Senyawa cetakan sheet SMC Production Line SMC otomatis

    1. Sistem kontrol dikendhaleni dening program PLC, sing bisa mujudake pemuatan otomatis.
    2. Resin pisanan dilebokake miturut jumlah formula sing wis ditemtokake dening program, lan kanthi otomatis mandheg nalika jumlah formula wis tekan, lan banjur otomatis mandheg nalika agen penyusutan sing kurang dilebokake ing jumlah formula.
  • Automatic production line

    Lini produksi otomatis

    Mesin iki cocog banget kanggo cetakan bahan komposit; peralatan duwe kekakuan sistem sing apik lan presisi tinggi, urip dhuwur lan linuwih. Proses kanggo nggawe pers panas wis digawe 3 shift / dina produksi.