Proses produksi

production_process (2)

01 Desain

Nggunakake Gambar CAD LENGKAP,
Desain 2D utawa 3D penet kualitas dhuwur
sing memenuhi persetujuan spesifikasi
syarat dening pelanggan

production_process (3)

02 Nglereni

Nglereni (nglereni otomatis CNC)
dening Tata Letak Gambar 2D
sing dirancang miturut spesifikasi
disetujoni dening pelanggan

production_process (4)

03 Las

Nindakake karya mecah lan copot
unsur sing ngalangi operasi, skala, slag
lan las liyane kanthi nggunakake
batang las sing ditemtokake (CO2 WIRE)

production_process (5)

04 Annealing

Nambah nyuda stres sisa
lan kualitas materi ing bagean las
dening anil (perawatan panas)

production_process (6)

05 Ditembak

Operasi kanggo mbusak skala pabrik lan
impurities ing lumahing kanggo
penet kualitas dhuwur (AIR SHOT BLAST)

production_process (7)

06 Pangolahan

Nindakake operasi proses miturut
kanthi bahan, dimensi, toleransi,
lan katerangan sing ditemtokake ing desain
spesifikasi (BORING CNC, PLANER)

production_process (8)

07 Majelis

Peningkatan Gambar Asing lan
dandan kualitas produk kanthi nindakake
pipa, kabel, Déwan, operasi test
lan proyek cat miturut spesifikasi

production_process (9)

08 Kemasan

Operasi kemasan minangka persiyapan
kanggo karusakan, anti banyu, tahan lembab,
nyolong, ilang, suhu, lan korosi
dening pengaruh produk

production_process (10)

09 Pangiriman

Ngirim produk kanthi ngirim

kendharaan transportasi sing cocog

sawise mriksa khusus blok

bobote produk pers.

production_process (1)

10 E&C

Nindakake pipa, kabel, Déwan
lan operasi sajrone instalasi
miturut spesifikasi supaya kasedhiya
penet kualitas dhuwur kanggo pelanggan