pencet hidrolik komposit

  • Composite SMC BMC hydraulic press

    Pencet hidrolik SMC BMC komposit

    Mesin press hidrolik kita cocog kanggo cetakan bahan komposit:
    Komponen SMC (Compound Moulding Moulding)
    Komponen BMC (Bulk Molding Compound)
    Komponen RTM (Resin Transfer Molding)
    Sistem sing beda-beda digunakake, gumantung karo syarat komponen lan proses produksi. Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimum - kanggo efisiensi ekonomi sing luwih gedhe lan produktivitas maksimum.