Pencet hidrolik SMC BMC komposit

Mesin press hidrolik kita cocog kanggo cetakan bahan komposit:
Komponen SMC (Compound Moulding Moulding)
Komponen BMC (Bulk Molding Compound)
Komponen RTM (Resin Transfer Molding)
Sistem sing beda-beda digunakake, gumantung karo syarat komponen lan proses produksi. Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimum - kanggo efisiensi ekonomi sing luwih gedhe lan produktivitas maksimum.


Detail Produk

Video

Merek Komponen

Tag Produk

ZHENGXI SMC BMC Hydraul Press Press uga disebut cetakan komposit hidrolik, ditrapake ing cetakan kompresi bahan komposit kayata SMC, BMC, FRP, GRP lan liya-liyane. Pencet lan penet SMC Formulir nyedhiyakake kapabilitas produksi utama industri komposit, uga opsi ndandani lan upgrade. Kita nyediakake mesin cetak cetakan hidrolik bea cukai anyar, lan ZHENGXI uga nyedhiyakake dhaptar lengkap babagan pilihan perbaikan lan upgrade kanggo pers cetakan kompresi sing ana kabeh model lan model. Mesin cetak hidrolik kita digunakake kanggo ngasilake macem-macem otomotif, aerospace, industri dll.

Fitur Mesin

Ing biasane digunakake kanggo pambentuk integral saka thermosetting (FRP) plastik lan produk termoplastik. Cocog kanggo mbentuk SMC, BMC, DMC, GMT lan bohlam lan sheet liyane.

 Sistem hidrolik dipasang ing sisih ndhuwur kanthi platform pangopènan, ramah lingkungan, swara sithik lan gampang dirawat.

 Mbentuk tekanan kacepetan alon-alon sawetara tahap, wektu knalpot sing dicukupi.

 Kanthi fungsi cetakan mbukak alon tekanan dhuwur, cocok kanggo produk dhuwur.

 Tanggepan cepet sistem, sistem kontrol angka.

Ing Gambar Situs

composite hydraulic press (2)
composite hydraulic press (3)
composite hydraulic press (1)
composite hydraulic press (4)

Aplikasi

Mesin iki cocog banget kanggo cetakan bahan komposit; peralatan duwe kekakuan sistem sing apik lan presisi tinggi, urip dhuwur lan linuwih. Proses kanggo nggawe pers panas wis digawe 3 shift / dina produksi.

composite hydraulic press (6)
composite hydraulic press (5)

Standar Pabrik

JB / T3818-99        Kondisi teknis pers hidrolik
GB / T 3766-2001     Syarat teknis umum kanggo sistem hidrolik
GB5226.1-2002      Keamanan mesin-Mekanik lan peralatan listrik-Bagéan 1: Syarat teknis umum
GB17120-97        Persyaratan teknis keamanan mesin press
JB9967-99          Watesan gangguan mesin hidrolik
JB / T8609-97        Kondisi teknis welding mesin

Gambar 3D

composite hydraulic press (7)

Jinis bingkai H

composite hydraulic press (8)

4 jinis kolom

Parameter Mesin

Item Unit YZ71-4000T YZ71-3000T YZ71-2500T YZ71-2000T YZ71-1500T YZ71-1000T
Tekanan kN 40000 30000 25000 20000 15000 10000
Maks. tekanan cair Mpa 25 25 25 25 25 25
Awan awan Mbak 3500 3200 3000 2800 2800 2600
Stroke Mbak 3000 2600 2400 2200 2200 2000
Ukuran meja kerja Mbak 4000 × 3000 3500 × 2800 3400 * 2800 3400 * 2600 3400 * 2600 3400 * 2600
Dhuwur ndhuwur lemah Mbak 12500 11800 11000 9000 8000 7200
Ambane Foundation mm 2200 2000 1800 1600 1500 1400
Kacepetan mudhun Ibu / s 300 300 300 300 300 300
Kacepetan nyambut gawe Ibu / s 0,5-5 0,5-5 0,5-5 0,5-5 0,5-5 0,5-5
Kacepetan bali Ibu / s 150 150 150 150 150 150
Total Daya kW 175 130 120 100 90 60

Awak utama

Desain kabeh mesin nggunakake desain optimalisasi komputer lan analisis kanthi unsur winates. Kekuwatan lan kenceng peralatan kasebut apik, lan penampilane apik. Kabeh bagean awak sing gandheng dilas karo lempengan baja Q345B pabrik baja berkualitas tinggi, sing dipasang karo karbon dioksida kanggo njamin kualitas las.

image36

Silinder

Bagean

Feature

Barel Silinder

  1. Digawe dening 45 # baja palsu, quenching lan tempering
  2. Mecah kanthi apik sawise muter

Rod Piston

  1. Digawe dening wesi cor Chilled, quenching lan tempering
  2. Lumahing digulung banjur dilapisi krom kanggo njamin atose lumahing ndhuwur HRC48 ~ 55
  3. Kasar 0.8

Segel

Nganggo cincin segel kualitas merek NOK Jepang

Piston

Dituntun nganggo plating tembaga, tahan nyandhang sing apik, njamin silinder jangka panjang

Tihang

composite hydraulic press (46)
composite hydraulic press (47)

Kolom pandhuan (pilar) bakal digawe saka C45 baja tempa panas lan duwe ketebalan lapisan krom sing atos 0,08mm. Lan tindakake perawatan hardening lan tempering. Lengan pandhuan nganggo lengen pandhuan tembaga, sing luwih tahan nyandhang lan nambah stabilitas mesin

Sistem Servo

1. Komposisi Sistem Servo

image37

2. Komposisi Sistem Servo

Jeneng

Mambu ora enak

Picture

Akauntungan

HMI

Siemens

 

 frame (52)

 

Urip tombol dites kanthi ketat, lan ora rusak kanthi pencet kaping 1 yuta. 

Bantuan kesalahan layar lan mesin, nggambarake fungsi layar, nerangake weker mesin, lan mbantu pangguna kanthi cepet nggunakake panggunaan mesin

 

Jeneng

Mambu ora enak

Picture

Akauntungan

PLC

Siemens

frame (52)

 

Garis akuisisi penguasa elektronik diproses kanthi mandiri, kanthi kemampuan anti-gangguan sing kuat 

Kontrol digital drive servo lan integrasi karo drive

 

Driver Servo

 

 

YASKAWA

 

 

frame (52)

 

Kapasitor busbar sakabèhé wis diupgrade kanthi lengkap, lan kapasitor kanthi adaptasi suhu sing luwih jembar lan umur layanan luwih dawa digunakake, lan umur teoretis ditambah 4 kali; 

 

Tanggepan ing 50Mpa yaiku 50ms, overhoot tekanan yaiku 1.5kgf, wektu lega tekanan 60ms, lan fluktuasi tekanan yaiku 0,5kgf.

 

Motor Servo

 

Seri PHASE

 

frame (52)

 

Desain simulasi ditindakake dening piranti lunak Ansoft, lan kinerja elektromagnetik luwih unggul; Nggunakake eksitasi NdFeB kinerja dhuwur, rugi wesi sithik, efisiensi luwih dhuwur, lan panase luwih cilik;

 

3.Keuntungan Sistem Servo

Ngirit energi

image42
image43

Dibandhingake karo sistem pompa variabel tradisional, sistem pompa minyak servo nggabungake karakteristik regulasi kacepetan stepless cepet kanggo motor servo lan karakteristik tekanan minyak reguler pompa minyak hidrolik, sing ngasilake potensial ngirit energi gedhe, lan energi tingkat hemat bisa nganti 30% -80%.

Efisien

image44
image45

Kacepetan nanggepi cepet lan wektu respons cekak 20ms, sing nambah kacepetan respons sistem hidrolik.

Precision

Kacepetan nanggepi cepet njamin akurasi bukaan lan nutup, akurasi posisi bisa nggayuh 0.1mm, lan akurasi posisi posisi fungsi khusus bisa tekan ± 0,01mm.

Modul algoritma PID presisi presisi tinggi, nanggepi tekanan sistem lan fluktuasi tekanan stabil kurang saka ± 0,5 bar, ningkatake kualitas produk.

Perlindhungan lingkungan

Swara: Swara rata-rata sistem servo hidraulik 15-20 dB luwih murah tinimbang pompa variabel asli.

Suhu: Sawise sistem servo digunakake, suhu minyak hidrolik dikurangi kanthi sakabehe, sing nambah umur segel hidrolik utawa nyuda kekuwatan sing adhem.

Piranti Keamanan

frame-1

Ngarep & Mburi Pengaman Keselamatan-Listrik

frame-2

Geser Ngunci ing TDC

frame-3

Stand Operasi Tangan Loro

frame-4

Sirkuit Asuransi Dhukungan Hidrolik

frame-5

Perlindhungan kakehan: Katup Keselamatan

frame-6

Alarm Tingkat Cair: Tingkat minyak

frame-7

Peringatan suhu minyak

frame-8

Saben bagean listrik duwe proteksi kakehan

frame-9

Pamblokiran safety

frame-10

Kacang kunci kasedhiya kanggo bagean sing bisa dipindhah

Kabeh tumindak penet duwe fungsi interlock sing aman, kayata meja kerja sing bisa dipindhah ora bakal bisa digunakake kajaba bantal bali menyang posisi dhisikan. Geser ora bisa dipencet nalika meja kerja sing bisa dipindhah lagi pencet. Nalika operasi konflik kedadeyan, weker ditampilake ing layar tutul lan nuduhake apa konflik kasebut.

Sistem Hidrolik

image56

1. Tangki minyak wis disetel sistem penyaring pendinginan (piranti pendingin banyu tipe piring industri, adhem kanthi banyu sirkulasi, suhu minyak≤55 ℃, priksa manawa mesin bisa terus meksa 24 jam.)

2. Sistem hidrolik nggunakake sistem kontrol katup kartrid terintegrasi kanthi kecepatan respons cepet lan efisiensi transmisi sing dhuwur.

3. Tangki minyak dilengkapi saringan udara kanggo komunikasi karo njaba supaya minyak hidrolik ora reget.

4. Hubungan antara katup pengisi lan tangki bahan bakar nggunakake sendi fleksibel kanggo nyegah getaran ditularake menyang tangki bahan bakar lan ngatasi masalah kebocoran minyak kanthi lengkap.

image57

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Sistem kontrol hidrolik

    Pompa Minyak

     composite hydraulic press (9)

    USA PARKER

     composite hydraulic press (9)

    Motor Servo

     composite hydraulic press (9)

    Fase

     composite hydraulic press (9)

    Sensor Tekanan

     composite hydraulic press (9)

    Swiss TRAFAG

     composite hydraulic press (9)

    Tekanan Gage

     composite hydraulic press (9)

    SYCIF

     composite hydraulic press (9)

    Katup kartrid

     composite hydraulic press (9)

    Rexroth

     composite hydraulic press (9)

    Segel

     composite hydraulic press (9)

    Jepang NOK

     composite hydraulic press (9)

    Saring

     composite hydraulic press (9)

    LEEMIN

     composite hydraulic press (9)

    Silinder

     composite hydraulic press (9)

    ZHENGXI

     composite hydraulic press (9)

    Pengukur level

     composite hydraulic press (9)

    LEEMIN

     composite hydraulic press (9)

    Katup adhem / PROP / katup servo

    Pilihan

    Rexroth

     composite hydraulic press (9)
    Sistem kontrol listrik

    Driver Servo

     composite hydraulic press (9)composite hydraulic press (9)

    Fase

     composite hydraulic press (9)

    PLC

     composite hydraulic press (9)

    Siemens

     composite hydraulic press (9)

    HMI

     composite hydraulic press (9)

    Siemens

     composite hydraulic press (9)

    Ngalih pasokan listrik

     composite hydraulic press (9)

    KANGGO MASA

     composite hydraulic press (9)

    Perkakas listrik voltase sithik

     composite hydraulic press (9)

    Schneider / CHNT

     composite hydraulic press (9)composite hydraulic press (9)

    Sensor pamindahan (opsional)

     composite hydraulic press (9)

    NOVO / MIRAN

     composite hydraulic press (9) composite hydraulic press (9) composite hydraulic press (9)
    Sistem pneumatik

    Katup pneumatik

     composite hydraulic press (9)composite hydraulic press (9)

    SMC

     composite hydraulic press (9)
    Kontrol suhu cetakan

    Kontrol suhu cetakan (adhem, panas)

     composite hydraulic press (9)

    OUNENG

     composite hydraulic press (9)
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk