Pencet hidrolik sing adhem

  • Nonstick pan Frying pan Cold forging hydraulic press

    Wajan nonstick Wajan wajan penempaan hidrolik adhem

    Pencet hidrolik penempaan kadhemen 5000T, umume digunakake kanggo pot induksi, pot non-stick. Ing tekanan, pencet loro logam bebarengan. Panci kanthi dhasar kaping pindho ngubungi lapisan sumber panas lan mindhah panas kanthi cepet, sing bisa nggawe distribusi panas lan suhu dadi seragam. Lapisan ing njero pot iki alus, tahan rasukan, ora gampang karat, lan ora bakal ngasilake senyawa sing mbebayani tumrap kesehatan manungsa