Mesin mlengkung CNC

  • CNC Bending Machine

    Mesin Bending CNC

    Fitur mesin: 1. Konsep desain Eropa anyar kanthi kecepatan dhuwur, presisi tinggi lan kaku kaku 2. Bingkai dilas nganggo baja kekuatan tinggi, kanthi stabilitas sing luwih dhuwur lan umur luwih dawa 3. Nggunakake teknologi pompa servo paling anyar, bisa digunakake, ngirit listrik lan bahan bakar 4. Nduwe lingkungan interaksi manungsa-komputer sing ramah, presisi kontrol sing dhuwur lan program sing cocog 5. Nggunakake workbench kompensasi presisi tinggi integral, produk kasebut luwih stabil parameter Mesin ...