Lini produksi otomatis

  • Automatic SMC Production Line SMC machine sheet molding compound

    Senyawa cetakan sheet SMC Production Line SMC otomatis

    1. Sistem kontrol dikendhaleni dening program PLC, sing bisa mujudake pemuatan otomatis.
    2. Resin pisanan dilebokake miturut jumlah formula sing wis ditemtokake dening program, lan kanthi otomatis mandheg nalika jumlah formula wis tekan, lan banjur otomatis mandheg nalika agen penyusutan sing kurang dilebokake ing jumlah formula.
  • Automatic production line

    Lini produksi otomatis

    Mesin iki cocog banget kanggo cetakan bahan komposit; peralatan duwe kekakuan sistem sing apik lan presisi tinggi, urip dhuwur lan linuwih. Proses kanggo nggawe pers panas wis digawe 3 shift / dina produksi.